شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳

  • نوشته‌های تازه

  • آخرین دیدگاه‌ها

    • بایگانی‌ها

    • دسته‌ها

    • اطلاعات

    • تاریخ : 1402/09/07 - 8:11

      در فضای مجازی، جنگ نرم شامل استفاده از تکنیک ها و روش های مختلف از جمله انتشار اطلاعات، ترویج مفاهیم، تغییر نظر عمومی و تأثیرگذاری روی سیاست های خارجی دیگران می شود.

      بازدیدها: 0

      بیژن سلطانی زاده  / جنگ نرم به مفهوم استفاده از تأثیرگذاری های غیرنظامی برای تحقق اهداف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در سطح بین الملل است.

      در فضای مجازی، جنگ نرم شامل استفاده از تکنیک ها و روش های مختلف از جمله انتشار اطلاعات، ترویج مفاهیم، تغییر نظر عمومی و تأثیرگذاری روی سیاست های خارجی دیگران می شود.

      در این نوع از جنگ، اطلاعات و دانش ها به عنوان سلاح اصلی استفاده می شوند. افراد یا گروه ها به منظور تحقق هدف های خود در فضای مجازی فعالیت می کنند. می توان از ترویج دیدگاه ها، تأثیرگذاری بر نظر عمومی، سرقت اطلاعات، نشر اخبار جعلی و تشویق به تفکرات تعصبی و تشدید تنش های فرهنگی برای دستیابی به اهداف خود استفاده کرد.

      عوامل مختلفی ممکن است در جنگ نرم در فضای مجازی دخیل شوند، از جمله دولت ها، سازمان های غیردولتی، گروه های تروریستی و اشخاص با هدف های سیاسی، اقتصادی یا فرهنگی. در برخی موارد، این افراد یا گروه ها به صورت ناشناس و از طریق حساب ها و وبسایت های مجهول اقدام به انجام فعالیت های خود می کنند.

      تأثیرات جنگ نرم در فضای مجازی قابل توجه است. آگاهی از این نوع از جنگ و روش های مورد استفاده در آن می تواند به ما کمک کند تا از جریان های اطلاعاتی تقلبی مطلع شویم.

      بیژن-سلطانی-زاده-
      بیژن سلطانی زاده گفت: حمله جنگ هیبریدی به جوانان و خانواده ها مسئول فضای مجازی سپاه اندیمشک، گفت: امروزه در دنیا، موج جدیدی از ظهور فناوری های جدید و دگدگونی بزرگی در حوزه های ارتباطی و تکنولوژی هستیم. بیژن سلطانی زاده گفت: حمله جنگ هیبریدی به جوانان و خانواده ها مسئول فضای مجازی سپاه اندیمشک، گفت: امروزه در دنیا، موج جدیدی از ظهور فناوری های جدید و دگدگونی بزرگی در حوزه های ارتباطی و تکنولوژی هستیم. بیژن سلطانی زاده در کلاس سواد رسانه ای که صبح امروز برگزار شد، افزود: این تغییرات اگرچه، در جهت مثبت و سازنده بوده، اما آسیب هایی را نیز به بار آورده است که یکی از مهمترین این آسیب ها ، از بین رفتن بنیان خانواده است. وی گفت: در نهایت میبینیم که، این فناوری ها از یکسو به بالا بردن سطح آگاهی خانواده ها کمک کرده، اما در برخی مواردی نیز خود عامل ایجاد ناهنجاریها در سطح خانواده بوده است. سلطانی زاده افزود: به نوعی که در بسیاری از موارد ، چنین رسانه هایی را موجب از بین رفتن خانواده در جامعه قلمداد کرده اند. مسئول فضای مجازی سپاه اندیمشک، گفت: اما از آنجا که خانواده مهمترین رکن جامعه است و محوریترین بحثهای برنامه سازی در رسانه ملی است و مهمترین نقش را در تربیت فرزندان به عهده دارد. وی تصریح کرد: لذا داشتن مطالعات و مهارتهای لازم در زمینه بهرهمندی از پیامهای رسانهای و فناوریها میتواند استفاده ما را از رسانهها مؤثرتر، پویاتر و لذتبخش تر کند. سلطانی زاده گفت: تا به راحتی تحت تأثیر ارزشهای ارتقا و ایدئولوژیهای خاص رسانه قرار نگیریم، بنابراین مادامی که شکاف میان اقلیتهای کنترل کننده ارتباط و عامه مردم که در معرض تأثیر آن قرار دارند، رو به افزایش است نیاز به مبادله دانش و بالا بردن سطح آگاهی در خصوص استفاده از پیامهای رسانهای، سنجیده و هدفمند ضروری میگردد. مسئول فضای مجازی سپاه اندیمشک، افزود:‌ اینجا است که سواد رسانهای به عنوان یکی از مهمترین پدیدههای عصر اطاعات ظهور میکند تا به مخاطب کمک کند سطح اطالعات و دانش خود را باال برده و سعی کند از سر عادت و صرفا برای سرگرمی و تفریح از رسانه ها استفاده نکند، بلکه بابینش و آگاهی الزم به تولید و تفسیر پیامها بپردازد. بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده بیژن سلطانی زاده

      اخبار ایران و جهان

      اخبار آبادان

      اخبار خوزستان

      Untitled Document